سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز:
حفظ محیط زیست جز وظایف ذاتی و مهم ما است
دکتر محمد امین زرگر و تیم مدیریت بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز امروز شنبه ۴ اسفند ماه در نشست با رئیس اداره حفاظت محیط زیست اهواز اظهار کرد: بار مراجعات در بیمارستان بسیار بالا است و هدف اصلی ما ارائه خدمات و درمان مطلوب است.بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز اعمال و خدمات خاص را به مردم استان خوزستان و استان های مجاور ارائه می دهد.
سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز
گسترش خوابگاه های دستیاران تخصصی در دستور کار قرار دارد و همچنین دو سالن مطالعه جدبد نیز احداث می شود
آخرین دستاوردهای علمی در حوزه زنان و زایمان ارائه شد
در یک رویداد علمی مهم در شهر اهواز، کنگره کشوری زنان، زایمان و نازایی با هدف ارتقای سلامت مادر و جنین و افزایش جمعیت برگزار شد. این کنگره سه روزه با حضور جمعی از برجستهترین اساتید و متخصصان این حوزه از سراسر کشور برگزار گردید.
جوانی جمعیت، مسئله ای چند بعدی و نیازمند توجه همه جانبه است
اولین کنگره کشوری متخصصین زنان، زایمان و نازاییِ استان خوزستان در راستای مدیریت مادران باردار و جوانی جمعیت، امروز جمعه ۲۸ دیماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر سید محمدرضا موالیزاده، استاندار خوزستان، دکتر حاتم بوستانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمعی از اساتید برجسته استانی و کشوری به کار خود پایان داد.
با وجود چالشها، برای ارتقای شاخصهای سلامت در خوزستان از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد
دکتر حاتم بوستانی با حضور در کنگره کشوری زنان، زایمان و نازایی گفت: امروز افتخار حضور در جمع شما اساتید برجسته کشوری و نخبگان نصیب بنده شد و امیدوارم در همایشهای بعدی از همکاران علاقهمند در رشتههای ژنتیک، مامایی و روانپزشکی، برای شرکت در چنین همایشهایی نیز دعوت شود.
استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز
سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز گفت: با توجه به بار کاری بالای پزشکان و پرستاران و لزوم دسترسی به پرونده بیمار به صورت الکترونیک، گزارش نویسی پرونده بیماران با استفاده از دستیار صوتی به صورت آزمایشی در دو بخش از بیمارستان انجام می شود.
سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز :
کسب رتبه درجه 1 بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در اعتبار بخشی وزارت بهداشت
معاون آموزشی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز:
ماسک های معمولی، بازدارندگی مناسبی در آلودگی هوا ندارند
یک فوق تخصص بیماریهای ریه با بیان اینکه خطرناکترین ذرات معلق در اندازههای ۲.۵ تا ۱۰ میکرون هستند، گفت: برخی از این ریزگردها بر اساس حلالیت و سایزشان میتوانند در سیستم تنفسی فوقانی رسوب کنند و موجب بروز علائم مشکلات تنفسی شوند.