عنوان : معاون جدید درمان و سرپرست اداره خدمات و پشتیبانی بیمارستان امام(ره) اهواز معرفی شدند
 ۱۳۹۷/۰۴/۲۵

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

معاون جدید درمان و سرپرست اداره خدمات و پشتیبانی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز منصوب و طی مراسمی با حضور رییس بیمارستان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، مراسم تکریم و معارفه معاونان پیشین و جدید مرکز، امروز، دوشنبه (25 تیرماه) با حضور دکتر موگهی ریاست بیمارستان، دکتر دلیرروی فرد معاون آموزشی بیمارستان و جمعی از مدیران و کارکنان مرکز در تالار همایش های شهید دکتر رهنمون برگزار شد؛ در این مراسم دکتر علی خوانین به عنوان معاون جدید درمان و مهدی بهمنش به عنوان سرپرست اداره خدمات و پشتیبانی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز معرفی شدند.

در این مراسم دکتر ساسان موگهی سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز ضمن تشکر از زحمات و تلاش های دکتر نژادکوتی(معاون پیشین درمان) در جهت اجرای بهینه امور مرتبط با این معاونت، اظهارکرد: دکتر نژادکوتی فردی ایثارگر و پر تلاش از جامعه پزشکی است که در این مدت بسیار دلسوزانه به فعالیت پرداخت.

وی گفت: دکتر خوانین نیز بسیار پر انرژی به پیگیری امور می پردازد و ایران ما نیاز به چنین مدیرانی دارد. دکتر خوانین مسئولیت سختی را پذیرفته است ولی بی شک در کار خود موفق خواهد شد.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: با توجه به ساختار جدیدی که در بیمارستان های دانشگاهی کشور شکل گرفته است، وظایف معاون درمان بیمارستان گسترده تر از قبل شده است؛ سیستم درمان در این ساختار گسترش یافته است.

موگهی افزود: از طرف دیگر قسمت های دیگری که به صورت مجزا در حوزه پشتیبانی فعالیت می کردند، از جمله کارپردازی، انبار و ...، در ساختار جدید زیر نظر اداره خدمات و پشتیبانی قرار گرفته اند. در واقع این اداره بزرگ ترین اداره بیمارستان به شمار می رود که حدود 200 نفر از پرسنل در این قسمت مشغول به کارند.

وی عنوان کرد: با توجه به گستردگی کار در این اداره نیاز به فردی پرتلاش در این حوزه داشتیم؛ آقای بهمنش چندماهی است که به عنوان مشاور اجرایی رییس بیمارستان با مجموعه مدیریت این مرکز همکاری می کند. سرانجام به این نتیجه رسیدیم که وی به عنوان رییس اداره خدمات و پشتیبانی در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز منصوب شود. امیداست در شرایط فعلی نیز گام های مثبتی در این حوزه برداشته شود.

در ادامه این مراسم، دکتر حسن نژادکوتی نیز در سخنانی کوتاه اظهارداشت: بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز مرکز بزرگ درمانی است و به عنوان بیمارستان مادر به شمار می رود و بیماران زیادی در حال دریافت خدمات از این مرکز درمانی هستند.

وی ادامه داد: امیدوارم با جبران مسئله کمبود نیروی انسانی در قسمت های مختلف بیمارستان، همچنان با موفقیت و در جهت ارتقای رضایت مندی بیشتر خدمات گیرندگان گام برداریم.

همچنین دکتر علی خوانین عضو هیات علمی گروه طب اورژانس و معاون جدید درمان بیمارستان امام(ره) اهواز، اظهارکرد: فراگیری اصول مدیریتی در کنار دکتر موگهی به عنوان یک استاد بزرگ که سال های سال است در حوزه مدیریت زحمات بسیاری کشیده، افتخار بزرگی است. امیدوارم در این حوزه بتوانیم با همکاری همگان روند کار را به سوی تحقق اهداف موردنظر پیش ببریم.