عنوان : معرفی خدمات كتابخانه بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز
 ۱۳۹۶/۰۹/۱۱

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

مسئول کتابخانه بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز گفت: کتابخانه این بیمارستان یکی از قدیمی ترین کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اهواز است که با داشتن بیش از 2 هزار عنوان کتاب لاتین و 3 هزار عنوان کتاب فارسی، خدمات مطالعاتی خوبی به گروه های آموزشی و درمانی مرتبط ارائه می کند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، یوسفی در این باره اظهارداشت: این کتابخانه در طبقه سوم بیمارستان قرار دارد که شامل 6 بخش از جمله سالن مطالعه، مخزن کتاب، سایت اطلاع رسانی و کامپیوتر، قسمت امانت و مرجع کتابخانه، بخش پایان نامه ها و بخش لوح فشرده است.

وی ادامه داد: این کتابخانه دارای 2 سالن مطالعه مجزا و یک لابی مجزا است و گنجایش مطالعه همزمان 120 نفر را دارد؛ ساعت کار کتابخانه در طول شبانه روز تعریف شده به طوری که متقاضیان بخش امانت و مرجع، می توانند از ساعت 8 صبح تا ساعت 20 (در زمان ساعت کار قسمت امانت کتاب) به کتابخانه مراجعه و از خدمات آن بهره مند شوند.

مسئول کتابخانه بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز گفت: همچنین ساعت کار سالن مطالعه از 7 صبح لغایت 2 بامداد و در ایام امتحانات نیز به صورت شبانه روزی است.

یوسفی درباره تعداد کتاب و منابع موجود در این کتابخانه اظهارکرد: مخزن کتاب دارای 73 قفسه کتاب فارسی و لاتین است. این کتابخانه دارای 2 هزار و 336 عنوان کتاب لاتین و 3 هزار و 365 عنوان کتاب فارسی و در مجموع بیش از 12 هزار نسخه کتاب فارسی و لاتین دارد.

وی افزود: کتابخانه بیمارستان امام خمینی(ره) در دو بخش پایان نامه ها و لوح فشرده نیز یک هزار و 269 حلقه لوح فشرده و 2 هزار و 103 عنوان پایان نامه را داراست.

مسئول کتابخانه بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز عنوان کرد: کلیه کتاب های این کتابخانه به روش NLM (فهرست نویسی کتابخانه ملی پزشکی آمریکا) فهرست نویسی شده است و تمام اطلاعات کتاب ها در سیستم نرم افزار آذرش تحت شبکه وب وارد می شود.

یوسفی ادامه داد: سایت اطلاع رسانی کتابخانه نیز دارای 11 سیستم رایانه ای و 2 دستگاه پرینتر است که توسط کارشناسان کتابداری و مرکز کامپیوتر بیمارستان پشتیبانی می شوند. تمامی مراجعه کنندگان به کتابخانه نیز می توانند از طریق سایت کتابخانه مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی اهواز، تمامی پایگاه های مورد اشتراک وزارت بهداشت را جستجو و مقالات و مجلات مورد نیاز خود را به صورت آنلاین دریافت کنند.