پنج‌شنبه, 2 آذر 1396
عنوان : برگزاری سمینار مدیریت بحران با محوریت مشكلات تنفسی در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۸/۱۱
عنوان گروه خبري : اخبار مرکز . اورژانس .

سمینار آموزشی مدیریت بحران با موضوع بهداشت و درمان و با محوریت مشکلات تنفسی امروز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مدیریت بحران استانداری خوزستان در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، در این سمینار که امروز، پنجشنبه(11 آبان ماه) با حضور دکتر ایرج نظری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، حاجی زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری، آیت الله حسن زاده امام جمعه موقت شهرستان اهواز و دکتر یوسفی نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، دکتر کامبیز معصومی ریاست بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز سخنرانی کرد.

دکتر معصومی سخنرانی خود را با موضوع انعطاف پذیری(تاب آوری) بیمارستان در برابر حوادث تنفسی ارائه داد. همچنین دکتر مریم حدادزاده شوشتری فوق تخصص ریه بیمارستان امام(ره) و رییس مرکز تحقیقات ریه نیز به صورت تحلیلی پیرامون حوادث تنفسی پاییزی سخنرانی کرد.

در ادامه این سمینار دکتر حانیه راجی فوق تخصص بیمارستان امام(ره) اهواز با موضوع حملات آسم و فصل پاییز و دکتر حشمت الله توکل فوق تخصص ریه بیمارستان امام(ره) اهواز پیرامون موضوع تعاملات میان ذرات و ریه سخنرانی خود را ارائه دادند.

برگزاری مانور مشکلات تنفسی ناشی از بارندگی، در محل بیمارستان گلستان و با مدیریت دکتر آرش فروزان مدیر گروه تخصصی طب اورژانس دانشگاه و متخصص طب اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز به عنوان برنامه پایانی سمینار آموزشی سمینار آموزشی مدیریت بحران با محوریت مشکلات تنفسی بوده است.

در پایان مراسم نیز مدیریت بحران استانداری خوزستان از دکتر معصومی رییس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز و دکتر فروزان، دکتر حدادزاده، دکتر راجی و دکتر توکل با اهدای لوح، تقدیر به عمل آورد.