/  5
عنوان : بخش درمان ناباروری و نازایی بیمارستان امام(ره) اهواز به بهره برداری رسید
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۹

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

بخش درمان ناباروری و نازایی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز به منظور ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مراجعه کنندگان پس از اجرای عملیات بازسازی، بهسازی و بازآرایی اساسی و خرید تجهیزات جدید، به بهره برداری رسید. به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، به منظور ارائه خدمات مناسب و مطلوب تر به مراجعه کنندگان، بخش درمان ناباروری و نازایی(IVF) مرکز با تصمیم گیری و دستورالعمل ریاست بیمارستان در پروسه بهسازی قرار گرفت. طی چندماه گذشته با متوقف نمودن فعالیت های درمانی، اقدمات اساسی در زمینه بازسازی فضای درمان و همچنین خریداری تجهیزات جدید انجام شد و سرانجام با حضور دکتر کامبیز معصومی رییس بیمارستان، دکتر قنبران مدیر مرکز، دکتر نژادکوتی معاون درمان بیمارستان، مترون و اعضای هیات علمی درمان ناباروری و نازایی و نمایندگان معاونت درمان دانشگاه به بهره برداری رسید. دکتر معصومی رییس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در این باره اظهارکرد: بازسازی و بهسازی بخش درمان ناباروری بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز از حدود یک سال پیش با تصویب بودجه ای از سوی وزارت بهداشت و پیگیری های ریاست دانشگاه، معاونت درمان و اعضای هیات علمی، برنامه ریزی و اجرای عملیات آن آغاز شد. وی ادامه داد: بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز تنها مرکز دولتی در استان خوزستان است که خدمات مناسبی در حیطه درمان ناباروری و نازایی به مراجعه کنندگان خوزستانی و همچنین استان های منطقه جنوبغرب ارائه می کند. معصومی بیان کرد: برای اجرای فرایند بازسازی و تجهیز بخش درمان ناباروری و نازایی بیمارستان امام(ره) اهواز حدود 2 میلیارد و 200 میلیون تومان بودجه تخصیص یافت که 500 تا 600 میلیون تومان برای عملیات بازسازی و بخش عمده این بودجه نیز به تامین تجهیزات و نوسازی آن ها اختصاص پیدا کرد. وی با بیان اینکه این خدمات در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز توسط متخصصان درمان ناباروری انجام می شود، افزود: بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز سانتر زنان و زایمان در استان خوزستان به شمار می رود و در سه بخش درمانی و بستری، درمانگاه زنان و واحد پاراکلینیک درمان ناباروری و نازایی به بیماران و مراجعه کنندگان خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه می کند. رییس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز عنوان کرد: در دو سال اخیر تعداد 7 هزار و 550 مورد عمل درمان ناباروری و نازایی در بخش مربوطه به ثبت رسید که از این میان 6 هزار و 53 مورد در سال 94 و تعداد یک هزار و 497 مورد مراجعه در سال 95 داشته است.