پنج‌شنبه, 1 تير 1396
رو عنوان : در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز؛
عنوان : نوای الغوث الغوث شب زنده داران در اولین شب قدر تا عرش الهی رفت
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۴
عنوان گروه خبري : اخبار مرکز . مناسبت ها .

در نخستین شب از لیالی قدر شب مومنان روزه دار در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز نوای الغوث الغوث و الهی العفو را یک نوا سر دادند و در مصیبت ضربت خوردن بزرگ مرد عدالت تاریخ بشر به سوگ نشستند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، مراسم احیای اولین شب قدر از ماه مبارک رمضان شب گذشته در نمازخانه بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان و با حضور دکتر معصومی رییس بیمارستان، دکتران فروزان مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه و جمعی از پزشکان و کارکنان و بیماران بستری در این مرکز برگزار شد.

مراسم احیای شب های قدر هر ساله همراه با سخنرانی، سوگواری، مداحی و قرائت دعای جوشن کبیر در شب های 19، 21 و 23 ماه مبارک رمضان برگزار می شود.