جمعه, 28 مهر 1396
عنوان : صعود تیم فوتسال بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز به دور دوم رقابت های جام رمضان
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۴

تیم فوتسال مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز با 3 برد پیاپی و پر گل مقتدرانه به دور دوم رقابت های فوتسال جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز صعود کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، تیم فوسال بیمارستان امام(ره) اهواز در بازی نخست خود مقابل تیم بیمارستان ابوذر قرار گرفت و این تیم را با نتیجه 6 بر صفر شکست داد.

در بازی دوم از این دور مسابقات نیز تیم فوتسال بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز به مصاف تیم دانشکده توابخشی رفت و حریف خود را با نتیجه 3 بر صفر مغلوب کرد.

تیم بیمارستان امام(ره) اهواز در بازی سوم و آخر دور نخست این رقابت ها در یک بازی حساس با تیم امور مالی دانشگاه به رقابت پرداخت و با نتیجه پر گل 6 بر یک از سد تیم حریف گذشت. سید مرتضی موسوی(2 گل)، ساجد منابی(2 گل)، حسن حلفی(یک گل) و عبداله مسیح(یک گل)، گلزنان تیم فوتسال بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در این بازی بودند.

گفتنی است؛ دور یک هشتم نهایی این رقابت ها 30 خرداد ماه آغاز می شود و تیم فوتسال بیمارستان امام(ره) اهواز به سرمربی گری کاظم منبوهی، در بازی نخست این دور از رقابت ها به مصاف تیم فوتسال فوریت های 115 اهواز خواهد رفت.

این مسابقه سه شنبه(30 خردادماه) ساعت 22:45 در سالن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور برگزار می شود.