پنج‌شنبه, 1 تير 1396
عنوان : برگزاری جشن بازنشستگی عضو هیئت علمی گروه چشم در بیمارستان امام(ره) اهواز
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
عنوان گروه خبري : اطلاعیه های پرسنلی . اخبار مرکز .

جشن بازنشستگی عضو هیئت علمی گروه چشم در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، امروز، دوشنبه(16 اسفندماه) مراسم تقدیر از زحمات دکتر محبوبه قادرپناه عضو هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حوزه درمان برگزار شد.

جشن بازنشستگی دکتر قادرپناه با حضور دکتر معصومی رییس بیمارستان، مدیر گروه چشم و جمعی از اعضای هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز برگزار و با اهدای لوح سپاس و تقدیم هدایا، از وی تجلیل شد.