پنج‌شنبه, 10 فروردين 1396
رو عنوان : در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز برگزار شد؛
عنوان : كارگاه آموزشی از راه دور "چگونگی تبدیل ایده های پژوهشی به اختراع"
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۳
عنوان گروه خبري : اخبار مرکز . اخبار آموزشی .

کارگاه آموزشی چگونگی تبدیل ایده های ساده پژوهشی به اختراع و ثبت اختراعات در سطح ملی و بین المللی توسط معاونت پژوهشی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، این کارگاه به صورت از راه دور و با استفاده از نرم افزار Skype توسط دکتر مجید حسینی از اساتید گروه شیمی دانشگاه شهید بهشتی تهران و با شرکت رزیدنت ها و دانشجویان رشته های پزشکی در محل معاونت پژوهشی بیمارستان برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر حسینی که دارای 18 اختراع و تعدادی طرح تجاری سازی شده است، مباحثی درباره چگونگی بررسی ایده هایی با قابلیت تبدیل شدن به اختراع، راه های جذب بودجه موردنیاز برای اجرای طرح، فرایند ثبت اختراع در سطح ملی و بین المللی مطرح کرد و مثال های عینی در بحث ثبت اختراع در حوزه پزشکی نیز ارائه شد.

در پایان کارگاه نیز جلسه پرسش و پاسخ به مدت 15 دقیقه برگزار شد.